STIHL Zincir Yağlarının Önemi

STIHL Zincir Yağlarının Önemi
STIHL Yarı Sentetik Zincir Yağı

Hangi yağlayıcının hangi kesme ataşmanı, iklim bölgesi veya ağaç türü için uygun olduğunu mu soruyorsunuz? Yarı sentetik STIHL Zincir Yağı ile cevaplar üzerinde kafa yormaya gerek yok. Yüksek performanslı yağlayıcımız, tüm hareketli testere zincirleri için son derece uygundur.

İyi koruma

STIHL Zincir Yağı, motorlu testere zincirlerini aşınmaya karşı etkili bir şekilde korur. Yüksek sıcaklık direnci sayesinde, kesme ataşmanları kısa süreli maksimum termal yüklerden bile en iyi şekilde korunur.

Uzun süreli akışkanlık

-20°C’ye kadar olan sıcaklıklarda bile STIHL Zincir Yağı olağanüstü akışkanlık özelliklerini korur. Özel olarak seçilmiş katkı maddeleri, kesme ataşmanının ve diğer işlenmiş parçaların reçineleşmesini önler. Motorlu testerenizi uzun bir süre kullanmadığınız dönemlerden sonra bile testerenizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

STIHL BioPlus Zincir Yağı

Çevreye duyarlı, iyi yağlama! İşte STIHL BioPlus Zincir Yağı. Bitkisel bazlı yüksek performanslı yağımız, ılıman ve sıcak iklim bölgelerinde, yağlama kaybı veya yapışma olmaksızın son derece çevre dostu olarak gücünü gösterir. Üstelik çok kısa sürede toprakta tamamen çözünür ve bu özelliği kendisine “Blue Angel” çevre ödülü kazandırmıştır.

Saat gibi işler

STIHL BioPlus Zincir Yağı, özellikle zincirin bulaştırdığı kimyasal yağdan kaçınmak isteyenler için STIHL tarafından geliştirilmiş, bitkisel ve reçineleşme eğilimi oldukça düşük bir yağdır.

İşler zorlaştığında bile yüksek koruma

Özel yağlama ve aktif bileşenler sayesinde kesme ataşmanını, kısa süreli maksimum termal yükten etkili bir şekilde korur. Zor koşullarda bile duman oluşmaz. Mükemmel akış özellikleri -15°C’ye kadar düşük sıcaklıklarda da üstün koruma sağlar.

Çevre dostu

STIHL BioPlus Zincir Yağlayıcı, tüm kanola yağı bazlı zincir yağlayıcılar arasında en iyi oksidasyon stabilitelerinden birine sahiptir. Uzun bekleme sürelerinde bile neredeyse hiç reçineleşme meydana gelmez. Biyolojik olarak parçalanabilir ve su kirletici olmayan yağ olarak sınıflandırılır. Bu nedenle su rezervlerinde ve ekolojik olarak hassas alanlarda kullanıma uygundur.